Part Forana 11/02/2020

El PP de Felanitx demana la destitució de la portaveu del Bloc per afavorir el seu marit

La regidora assegura que l'empresa ha estat contractada durant molts d'anys

M. B.
2 min
Isabel Montero, durant la signatura del pacte de governabilitat.

FelanitxDurant el darrer ple de Felanitx, el PP ha denunciat que la portaveu del Bloc, Isabel Montero, ha afavorit el seu marit en atorgar-li treballs de pintures al municipi, i n'ha exigit "la destitució o la dimissió immediata". Montero és la responsable del Departament de Serveis Socials, que està en mans de la coalició Bloc per Felanitx.

La portaveu del grup popular, Catalina Soler, ha demanat al batle, Jaume Montserrat, d'El Pi, que destitueixi Montero "per un tracte de favor incompatible amb el càrrec". "Fins i tot, l'equip de govern reconeix que ha estat una errada; la destitució (o dimissió) ha de ser immediata", afegeix la presidenta dels populars felanitxers.

"Un escàndol d'aquestes dimensions no pot acabar sense que s'assumeixin responsabilitats polítiques", ha argumentat Catalina Soler, qui ha explicat, també, que "Montserrat va aprovar el cost de les factures d’aquests serveis en contra d'Intervenció i si Montero no dimiteix o no és destituïda, el màxim responsable dels fets serà el batle", assegura Soler.

Per la seva banda, l'equip de govern ha informat aquest migdia que el batle no té intenció de destituir la regidora, amb qui s'ha reunit per parlar de la polèmica situació, denunciada pel principal partit a l'oposició.

La portaveu de Grup Popular Municipal, Catalina Soler, assenyala que "aquesta torna a ser una nova mostra de la incompetència d'un pacte que només es preocupa dels seus i menysprea la resta d'empreses i particulars de Felanitx", i "aquesta vegada ja han creuat una línia vermella que mai no haurien d'haver creuat".

Explicacions de Montero

La regidora Montero, en declaracions a l'ARA Balears, ha assegurat que l'empresa Pintures Marc, "de la qual el meu marit és soci minoritari", ha estat contractada durant molts d'anys per l'Ajuntament per pintar vials. "Els darrers quatre anys ha augmentat un 1,9% la mitjana de contractació", explica.

"Les acusacions són un atac personal i no pens assumir cap acusació de delicte. Si ho hem de justificar serà davant les instàncies corresponents. Això no són maneres de fer política. Jo no he contractat, ni tampoc tenc competències en manteniment", afegeix la regidora.

stats