Part Forana 09/01/2019

El PP acusa el Pacte de cercar interès electoral amb el desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos

Llorenç Galmés critica "la inactivitat en política de carreteres"

M. Barceló
1 min
Imatge d'un tram de  la carretera a l'entrada de Campos.

CamposEl PP ha posat de bell nou "els tres anys de retard" en executar-se el desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos com a exemple de la "inactivitat" del Consell de Mallorca en matèria viària. Ho ha fet aquest dimecres a Campos a través del portaveu a la institució insular, Mauricio Rovira, i del batle de Santanyí i candidat al Consell, Llorenç Galmés.

Per a Rovira, "la política de carreteres s'ha fet en benefici electoral", la qual cosa, segons el partit conservador, ha provocat que el desdoblament "acumuli un retard de tres anys per modificar un projecte que al final només servirà per reduir un metre l'amplada de la carretera, respecte del projecte que el PP va deixar enllestit i a punt de contractar" el 2015.

Llorenç Galmés (dreta) conversant amb Rovira i representants del PP a la comarca.

El PP ha insistit que aquesta obra beneficiarà tota la comarca de Migjorn. També ha criticat que projectes com la ronda nord d'Inca o el segon cinturó de Palma no s'hagin avançat "per la política erràtica" de l'actual govern insular.

21 víctimes mortals

Galmés, per la seva banda, ha demanat que el projecte, "tot i que s'ha començat amb un gran retard" no s'aturi, en considerar-lo una demanda unànime de tots els pobles de la comarca: Felanitx, Santanyí, ses Salines i Campos. Segons el PP, des del 2015, en els 9 quilòmetres de la carretera Llucmajor-Campos s'han registrat 240 accidents, amb 21 víctimes mortals i 210 ferits.

stats