Part Forana 25/04/2022

El PP de Calvià critica "l'abandonament" de la zona alta de Portals Nous

La gran quantitat d'obra nova que s'està fent al lloc ha destrossat voreres, marges i fanals, segons els populars

ARA Balears
1 min
Carrer de Portals Nous

El PP de Calvià ha criticat l'"abandonament" de la zona alta de Portals Nous i ha instat l'Ajuntament a millorar les infraestructures. Així ho farà oficial en una moció que el partit defensarà en el poper ple municipal, segons han informat en una nota de premsa.

En concret, el PP reclama la renovació i millora de les infraestructures de la part alta de Portals Nous, concretament al puig del Capità perquè a causa de la gran quantitat d'obres que s'estan fent, els camions han "destrossat" voreres, marges i fanals.

En aquest sentit, el PP de Calvià ha instat l'equip de govern a reparar les voreres i vorades, renovar i millorar la il·luminació de tota aquesta zona per complir les directrius d'eficiència energètica i seguretat i crear zones verdes i enjardinades, "igual que s'ha fet en altres zones del municipi". La portaveu popular municipal, Luisa Jiménez, ha insistit que en aquesta zona "no existeixen papereres, ni bancs per als més grans, ni instal·lacions lúdiques per als més petits, la qual cosa dissuadeix els veïns de fer vida de carrer".

De fet, els populars expliquen que alguns veïns han recollit més de 80 signatures per fer oficial el reclam a l'Ajuntament.

stats