Part Forana 26/05/2015

El diputat del PP Antoni Camps, imputat per injúries homòfobes

Manel Martí (Més per Menorca) va denunciar el cas fa un any i ara la jutgessa veu indicis d’un possible delicte

Ll.a.c / Ciutadella
1 min
Antoni Camps va provocar rebuig entre els docents per un escrit en què parlava de "llistes negres".

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Ciutadella ha imputat el diputat menorquí del Partit Popular Antoni Camps per un presumpte delicte d’injúries. En aquest cas, el diputat, que va ser reelegit diumenge per representar el PP al Parlament balear, haurà de respondre a les acusacions d’haver realitzat comentaris homòfobs contra el diputat de Més per Menorca (anteriorment del PSM-Més per Menorca) Manel Martí.

Els fets es remunten a un any enrere. Al blog del diputat menorquí es van emetre uns comentaris en contra de Martí, comentaris que després també van ser difosos a través del compte personal de Twitter de Camps. En aquest cas, el PSM-Més per Menorca creu demostrat que aquests comentaris pretenien “degradar i humiliar” Martí. El diputat ha manifestat la seva satisfacció per la instrucció de diligències per aquest cas, i ha expressat la confiança en la justícia i en una resolució ràpida d’aquest cas.

La imputació de Camps es va produir a finals de la setmana passada, just abans de les eleccions. Ara bé, el PSM no va voler difondre els fets llavors, perquè aquests fets no interferissin als comicis de diumenge. D’aquesta manera, Antoni Camps ja estava imputat formalment abans que es duguessin a terme les eleccions, fet que xoca amb la promesa del PP balear de no dur persones imputades a les seves llistes.

stats