Eivissa
Part Forana 05/04/2014

Ports preveu obrir la nova estació del Botafoc l’any 2016

L'estació marítima provisional del dic de Botafoc d'Eivissa continuarà fent servei fins l'any 2016, quan es preveu que sigui substituïda per l'edifici definitiu

David Ventura
2 min

EivissaL’estació marítima provisional del dic de Botafoc d’Eivissa continuarà fent servei fins l’any 2016, quan es preveu que sigui substituïda per l’edifici definitiu. Així ho va anunciar ahir l’Autoritat Portuària de les Illes Balears (APB), qui va afirmar que preveu posar en servei la nova estació marítima del Botafoc d’aquí a dos anys, després de completar l’execució del projecte.

Segons va anunciar l’APB en un comunicat, encara no ha decidit quin serà el projecte definitiu i, de fet, el projecte que fins ara estava sobre la taula no és del tot satisfactori. A causa d’això, a dia d’avui, s’està estudiant “una substancial millora pel que fa al concepte i al disseny del projecte ja existent, per tal de disposar d’una futura estació marítima permanent i adequada per a l’illa d’Eivissa”.

El president de l’APB, Alberto Pons, va manifestar que “es treballa per aconseguir un edifici idoni per poder competir amb els d’altres ports turístics del seu entorn”.

L’objectiu és que Botafoc disposi d’una “instal·lació apropiada, moderna, amb tots els serveis necessaris, que estigui d’acord amb l’entorn i que cobreixi les necessitats del ciutadà i del visitant”, indica l’APB en el comunicat. A la vegada, pretén que els envelats actuals puguin passar a la història.

Si es compleix el calendari, ho faran d’aquí a dos anys.

stats