Part Forana 07/07/2020

Portocristo comença les festes del Carme

L'ofrena floral del dia de la patrona serà un dels actes més emotius

Ara Balears
2 min
Quatre regidors de l'equip de govern presentant el cartell de festes en el passeig de la Sirena.

PortocristoAquest dimarts comencen les festes del Carme a Portocristo. En total, s'han previst 16 actes durant 13 dies. L'inici ofereix una xerrada sobre salut que organitza l'entitat Aprop, aquest dimarts a les 20 h al Club Nàutic. Aprop és l'associació comarcal que treballa amb els malalts de càncer i les seves famílies.

Les festes acabaran diumenge 19 de juliol amb jocs populars infantils a càrrec de Tres Potes, a les 10.30 h a la plaça del Sol i la Lluna, i teatre a la fresca amb l’obra Una flor no fa estiu, a les 22 h a la mateixa plaça.

Per accedir als actes i garantir el compliment de les mesures excepcionals de prevenció, es podran recollir les entrades gratuïtes a l’Oficina Municipal de Turisme de Portocristo, a la plaça de l’Aljub a partir de dia 8 de juliol, de 10.30 a 13.30 h. Les entrades aniran numerades i amb un color específic per a cada acte amb aforament limitat.

La Revetla de Gent Gran, una mostra de dibuix infantil, el concert de la Banda Municipal de Música de Manacor i el cinema infantil i per a adults a la fresca formen part de l'oferta festiva que tindrà en la missa i ofrena floral del dia 16, a la plaça del Carme, un dels actes més emotius, en honor a la patrona.

La seguretat davant tot

Segons el regidor de Festes, Artur Aguiló, "hem volgut que les festes del Carme es poguessin celebrar i que ho poguéssim fer amb la màxima seguretat possible". A més, ha volgut fer menció a "la gran quantitat de gent i entitats que participen per poder configurar el programa" i alhora agrair la seva col·laboració.

Per la seva banda, el regidor de zona costanera, Sebastià Nadal, ha volgut afegir que "estam contents de poder celebrar una festivitat molt estimada a Portocristo que enguany, atesa la situació sanitària, ha esdevingut més familiar que mai".

Finalment, el batle, Miquel Oliver, ha assegurat que el municipi "vol ser referent a garantir les condicions de seguretat a les festes que venen" i, per això, demana comprensió als veïns ja que "no són les festes que voldríem, són unes festes atípiques adaptades a un temps atípic". A la presentació hi ha assistit el regidor d'Activitats, Carles Grimalt.

stats