Part Forana 16/12/2020

Pollença suspèn els actes de Sant Antoni

També cancel·la la segona sessió de la jornada de joves emprenedors d'aquest dissabte

Ara Balears
1 min
Festa del Pi de Sant Antoni a Pollença 2018

PalmaEl covid-19 impedeix a Pollença celebrar Sant Antoni. Per això, el Consistori i la Comissió de Festes han decidit suspendre tots els actes relacionats amb aquest esdeveniment. "Aquestes festes concentren un gran nombre de persones i és difícil celebrar-les amb garanties", expliquen en una nota.

Des de l'àrea de Festes insisteixen que davant la crisi sanitària s'ha de ser responsable i esperen tornar a gaudir d'aquesta tradició el 2022. "Hem de garantir la seguretat dels participants i, com a ciutadans, hem de fer tot el possible per evitar la propagació del virus", afegeixen.

Cal recordar que Sant Antoni també és un esdeveniment molt celebrat a alguns municipis de Mallorca, com Artà, Manacor i sa Pobla, però aquest any tampoc ho celebraran de la manera tradicional. Artà també ho ha suspès i a Manacor i sa Pobla se cerquen alternatives tradicionals per gaudir d'aquesta festa d'una manera diferent.

Cancel·lada la jornada de joves emprenedors de Pollença

Per a aquest dissabte també estava programada la segona sessió de la jornada de joves emprenedors de Pollença i l'àrea de Joventut ha decidit suspendre-la. "Ens sap molt de greu no poder celebrar la diada d'exposició que teníem prevista, però, arran de les darreres mesures imposades pel Govern balear, ens és totalment impossible fer-ho", explica el regidor d'aquesta àrea, Mateu Soler.

stats