Part Forana 04/11/2021

Pollença invertirà més de 2 milions d'euros de romanent en obres a espais públics

Entre els projectes es preveu l'adequació de la zona del Pont Romà i dels espais esportius

ARA Balears
1 min
El Pont romà de Pollença, en una imatge de l'Ajuntament.

El ple de l'Ajuntament de Pollença aprovarà aquest divendres una modificació de crèdit amb un romanent de tresoreria per valor de 2.772.000 euros per dur a terme diferents projectes d'adequació de diferents espais i nuclis del municipi. Les obres estaran cofinançades pel Consell de Mallorca i s'executaran entre enguany i l'any que ve.

La inversió més important és un projecte de reforma al nucli de Cala Barques de la Cala de Sant Vicenç, per un import d'un milió d'euros, 150.000 dels quals els aporta el Consell de Mallorca.

El pla també inclou millorar la zona del Pont Romà de Pollença per un import d'1.200.000 euros, amb una aportació de 125.000 euros per part del Consell.

A més, gran part de la inversió es destina a millorar zones esportives, com per exemple noves pistes de pàdel i tennis al poliesportiu del municipi, a més de la millora del parc de patinatge i les zones exteriors annexes del pavelló, i el canvi de l'enllumenat. Per altra banda, s'invertiran 132.000 euros en l'eficiència energètica de la piscina coberta del Port de Pollença. Al port també es construiran pèrgoles a la parada de taxi i es millorarà la zona verda annexa. 

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha explicat que aquestes inversions compliran amb una sèrie de demandes. Tot i això, el Consistori espera que les autoritzacions necessàries per posar en marxa les obres es tramitin com més aviat millor.

stats