Part Forana 26/06/2018

Pollença reforça un 20% el servei de recollida de fems durant l'estiu

La població del municipi es duplica a l'estiu pel turisme i el lloguer vacacional

M. B.
1 min
Pollença necessita més personal i més vehicles per retirar els residus urbans.

PollençaEl notable increment que detecta l'Ajuntament de Pollença en la generació de residus obliga a incrementar el personal de la plantilla de l'empresa pública de serveis (Emser 2002) i també el nombre de vehicles per dur a terme la recollida de fems, ja sigui als contenidors o als carrers.

"Enguany augmentarà un 20% el personal adscrit a l'empresa municipal. Es contracten tres xofers i cinc peons, tots ells del borsí, així com del SOIB", per reforçar la plantilla actual que hi ha la resta de l'any, segons ha explicat el batle, Miquel Àngel March.

D'altra banda, des de fa dos mesos ha entrat en servei un nou camió de recollida de 26 tones i aquests dies se n'ha llogat un altre de petit, per cobrir el servei en zones de carrers més estrets.

Durant l'estiu, Pollença registra un important increment de població per mor del turisme i es produeix més fems, per la qual cosa s'ha de reforçar el servei de recollida que dona l'empresa pública municipal Emser. El municipi, que té 16.200 habitants, compta amb una planta hotelera de 7.200 places a les quals cal sumar poc més de 12.000 places vacacionals.

stats