Part Forana 13/06/2015

Miquel Àngel March, nou batle de Pollença: "Volem que sigui la legislatura de la transparència"

Dos dels regidors de Junts Avançam han promès la Constitució i l'Estatut per imperatiu legal, sense renunciar al dret a l'autodeterminació, i els dos d'Alternativa han fet referència a la República i a la justícia social

Eva Cerdà
1 min
Miquel Àngel March, nou batle de Pollença

PollençaMiquel Àngel March (Junts Avançam) ha pres possessió del càrrec de batle de Pollença amb el vot a favor dels sis regidors de Junts Avançam, dos d'Alternativa i un d'Unió Mollera Pollencina (UMP) i ho ha fet deixant la porta oberta a tothom. Qui ha estat batle de Pollença durant els darrers quatre anys, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha estat votat pels sis regidors de Tots per Pollença, mentre que tant el candidat d'El Pi-Proposta per les Illes, Martí Roca, com el del Partit Popular (PP), David Alonso, s'han votat a ells mateixos.

En el discurs d’investidura March ha destacat el valor de la pluralitat, dels acords i de l'entesa. Aquesta legislatura "volem que sigui la de la transparència. Som aquí per servir el ciutadà".

També ha tingut un record per a son pare, Martí March, primer batle de la democràcia, i per a sa mare, Antònia Cerdà, present a l'acte i "la meva primera mestra".

Dos dels regidors de Junts Avançam han promès la Constitució i l'Estatut per imperatiu legal, sense renunciar al dret a l'autodeterminació, i els dos d'Alternativa han fet referència a la República i a la justícia social.

stats