Part Forana 29/05/2013

Denuncien que el batle de Pollença vol contractar el director del Festival de Música “al marge de la llei”

Tots els grups de l'oposició excepte CiU exigeixen que es retiri el negociat sense publicitat per al músic Joan Valent

ARA Balears
1 min

PollençaEls grups Alternativa per Pollença, PSOE, UMP, PSM i no adscrits denuncien la "irresponsabilitat del batle" que pretenien, segons diuen, contractar el músic Joan Valent com a director del Festival de Música de Pollença al marge de la llei. A través d'un comunicat, asseguren que el batle pretenia contractar Valent "mitjançant informes tècnics contraris" i exigeixen el compliment de la legalitat "convidant a altres dues empreses o artistes consensuats al negociat". Així mateix, sol·liciten que el contracte sigui exclusivament per a 2013, en considerar que "pel 2014 i 2014 es poden fer coses ajustades a la llei i amb tems, fent un contracte negociat amb publicitat o concurs públic".

Els grups municipals que signen el comunicat recorden la polèmica sorgida arran de la gestió del Festival el 2012. Denuncien que el batle ha actuat de manera unilateral en contractar Joan Valen com a director del certàmen musical pel que queda de mandat i amb possibilitat de pròrroga fins el 2015.

Així mateix, asseguren que el batle va presentar a la Junta de Govern municipal del 21 de maig un plec de condicions per fer el contracte al músic mitjançant un negociat sense publicitat i recorden que "això només es pot fer quan tan sols existeix un professional a qui es pugui encarregar la prestació del servei". Tot plegat, apunten, "posa en perill la celebració del Festival" en l'edició d'enguany.

stats