Festes
Part Forana 14/07/2022

Pollença dona instruccions per als 'tardeos' vinents

Diversos negocis del municipi havien mostrat inquietud amb vista a les festes patronals i Unides Podem Pollença ha aclarit la normativa

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Pollença

PalmaAquest dijous s'han aclarit les instruccions relatives als tardeos després de rebre queixes sobre una possible prohibició als locals com bars amb vista al proper 26 de juliol, dia en què es donarà el sus a les festes de la Patrona. Unides Podem Pollença, després de sol·licitar aquesta informació a l'Ajuntament, ha explicat que la Policia del municipi "no té coneixement de cap prohibició" per a aquest dia en concret. De fet, la informació perquè es puguin autoritzar les limitacions s’ha d’aportar 15 dies abans de l’esdeveniment.

D'aquesta manera, el dia de les canonades es podrà fer bauxa, tot i que Podem ha convidat els negocis que tinguin dubtes a consultar-los a l’Ajuntament a fi d'evitar que la seva activitat es paralitzi. Un aspecte que sí que ha canviat ha estat la data de la celebració de la Marxa Fresca, que enguany en comptes de ser el 31 de juliol serà un dia abans.

Dins el mateix comunicat Unides Podem Pollença ha demanat també que, després de dos anys sense festes, la ciutadania en gaudeixi amb molt de seny, respecte i amb tolerància zero cap a qualsevol tipus d’agressió sexista.

stats