L'Ajuntament de Son Servera reforça el servei de policia centrant-se en les mesures contra el covid

El pla de millora inclou controls específics contra la difusió de la pandèmia i controls habituals per garantir la seguretat ciutadana tant a la zona costanera com al nucli

La Policia Local de Son Servera reforçarà els seus controls per continuar amb la intenció del Consistori d'incloure la seguretat ciutadana com un dels temes prioritaris del municipi. Aquesta mesura inclou controls diversos, entre els quals cal destacar els específics perquè es compleixin les mesures de seguretat contra la covid-19.
 
En aquest sentit, es realitzaran més controls en establiments per confirmar que es compleixen els aforaments permesos, a les terrasses, parcs o zones comunes, i es controlarà l'ús de la mascareta en espais públics. També s'incrementarà la vigilància a les platges per controlar-ne els aforaments i les mesures de prevenció obligatòries amb agents a peu i drons. A més, s'incrementen les hores de vigilància nocturna per assegurar el tancament dels establiments a l'hora permesa, les 2 de la matinada.
 
A aquests controls específics, cal afegir-n'hi altres de més habituals i en els quals també es reforça el servei, com ara complir amb la regulació establerta de l'ús del patinet elèctric, que no en permet la circulació per voreres, o controls de vigilància als afores del poble i a foravila, on ja s'ha detectat un augment de robatoris.
 
Amb aquesta mesura es pretén donar una major visibilitat al cos policial, cosa que permetrà alhora un major control de les activitats il·legals i, per tant, més seguretat per a la ciutadania en general.