Festivals
Part Forana 25/07/2022

La Policia Local d’Alcúdia celebra el 'civisme' dels assistents del Canet Rock

Els treballadors han fet una publicació a les xarxes socials en què destaquen l'educació de les 12.000 persones que varen anar al festival

ARA Balears
1 min
Imatge d'un moment del festival de música Canet Rock a Mallorca.

PalmaEl Canet Rock es va celebrar per primera vegada a Mallorca dissabte passat. Es tracta d'un festival de música catalana del qual s'ha fet una versió illenca que, en aquest cas, va durar 12 hores i va acollir gairebé 12.000 persones. Des de la Policia Local d’Alcúdia han lloat a través de les xarxes socials "l'exemple de civisme i educació mostrada" per part dels assistents, que no varen provocar "ni un incident".

La policia el municipi ha comparat el comportament dels participants del Canet Rock amb el de la gent que surt de festa a la zona d'oci de la rotonda situada al final de l'avinguda Tucà del Port d'Alcúdia. "Entre 500 i 1.000 persones ocasionen baralles, destrosses a la via pública, etc. cada cap de setmana i, en els mesos d'estiu, diàriament", han assenyalat els treballadors.

"L'educació i els valors no es poden comprar, es tenen o no es tenen", ha conclòs la Policia Local d’Alcúdia, tot agraint als assistents del festival de música la seva conducta. El Canet Rock, estrenat enguany a Mallorca, prové de l'històric concert homònim que es va dur a terme al municipi català Canet de Mar l'any 1975. En l'edició illenca del dissabte es varen poder veure en directe Oques Grasses, ZOO, Stay Homas, Els Catarres, Buhos, Suu, La Pegatina, MDMAR, O-ERRA, Xanguito, Anegats i Pèl de Gall.

stats