Part Forana 20/10/2020

La Policia Local de Calvià denuncia 42 persones durant l'octubre per no dur mascareta al cotxe

Saltar-se aquesta normativa sanitària entre els no convivents s'ha convertit en la infracció més comuna que els agents es troben als controls de trànsit

Ara Balears
1 min
La Policia Local de Calvià durant un control./ AJUNTAMENT DE CALVIÀ

PalmaDurant el mes d'octubre, la Policia Local de Calvià ha denunciat 42 persones per no dur la mascareta dins el vehicle quan els ocupants no eren convivents. En una nota, l'Ajuntament de Calvià assenyala que aquesta és la infracció més comuna que els agents es troben als controls de trànsit. De les 42 denúncies, la majoria s'han posat a Peguera, 13 en total. Les altres, als controls fets a Palmanova, Illetes, Santa Ponça, Son Caliu, Cala Vinyes i Cala Figuera.

D'altra banda, la setmana passada es va dur a terme la campanya de control de camions i autobusos en coordinació amb la Direcció General de Trànsit. En total es varen controlar 104 vehicles, 7 dels quals foren sancionats per deficiències tècniques, concretament per no haver passat la ITV. També es va multar un conductor per no emprar el cinturó de seguretat. Així, també es va interceptar diumenge el conductor d'una furgoneta que no tenia el permís vigent i circulava sense els punts del carnet.

Als controls habituals de la Divisió de Trànsit de la Policia Local de Calvià, dissabte vespre es va localitzar un conductor d'una furgoneta a Cala Vinyes amb dues suspensions temporals del permís de conduir segons sentències judicials. A més, la Policia Local de Calvià va localitzar un conductor que va fugir després de tenir un accident de trànsit en el qual no hi va haver ferits.

stats