MEDIAMBIENT

Aquesta setmana seran 400 els comerços sense plàstic de franc a Manacor

‘Jo no vull bossa!!!’ és la campanya de l’Ajuntament per sensibilitzar la gent amb el consum de les bosses de plàstic als comerços locals

Manacor va iniciar, a mitjan juny, la campanya de sensibilització i comunicació ambiental per reduir el consum de bosses de plàstic als comerços, La campanya també informa que si en donen és obligatori per llei cobrar-les. Tot correspon a l'entrada en vigor del Reial Decret que en condiciona l'ús.

Ara, resolts els dubtes que plantejava l'entrada en vigor de la normativa estatal, encara que molts dels comerços ja la aplicaven, es pot assegurar que més del 80% dels comerços han estat advertits i tenen el corresponent cartell d'avís.

Manacor, Portocristo, Cala Anguila, Cala Murada, Cales de Mallorca, l’Illot i Son Macià ja formen part de la xarxa de protecció mediambiental, i el cent per cent dels establiments quedaran advertits al llarg d’aquesta setmana.

Les darreres dades d’aquesta iniciativa han estat destacades aquest dilluns a la plaça de les Verdures de Manacor, enmig del mercat, per part del primer tinent de batle i delegat de Medi Ambient, Pedro Rosselló, el tècnic de Medi Ambient, Toni Pascual, i la regidora de Medi Ambient, Maria Bel Bauzà, que han estat acompanyats de Gaspar Fuster, responsable de la campanya.

EDICIÓ PAPER 23/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF