Part Forana 29/01/2019

Pina comença la xarxa de pluvials

La finança íntegrament l'Ajuntament d'Algaida

Ara Balears
1 min
El nucli de Pina encara no té recollida d'aigües pluvials.

AlgaidaAvui han començat les obres d'instal·lació de la xarxa d'aigües pluvials al nucli urbà de Pina, un dels pocs pobles de Mallorca que queden sense aquesta infraestructura. El pressupost d'aquest projecte, que paga íntegrament l'Ajuntament d'Algaida, és de 137.000 euros. El termini d'execució de les obres és de dos mesos i l'empresa adjudicatària és Obras y Pavimentaciones-MAN.

Les obres per a la instal·lació de la xarxa de pluvials al poble de Pina afecten els carrers de l'Esperança, de Ramon Llull i Major. El batle pedani de Pina, Jaume Lliteras, explica que amb aquesta dotació de pluvials "solucionam problemes d'inundacions en uns solars, provocades per l'aigua que baixa pel carrer Major i també pel carrer Ramon Llull, que anava a les escales de la Font de Pina, que es desgastaven".

Lliteras demana disculpes als residents a les zones per les molèsties que pugui ocasionar aquest projecte d'obra pública, que s'espera que no s'allargui més de dos mesos, atès que s'executen en un període meteorològic de temps molt variable i plujós.

stats