Part Forana 24/02/2020

El Pi de Sencelles es desintegra

La vicepresidenta del partit, Xisca Mora, espera que sigui un cas puntual

Ara Balears
1 min
El batle de Sencelles, Joan Carles Verd, en el seu despatx.

SencellesAbans de saber com es resoldrà la greu crisi interna d'El Pi, el comitè local de Sencelles ha anunciat a través d'una carta la dissolució del partit en aquest municipi. Els regionalistes governen l'Ajuntament amb 5 dels 11 regidors del Consistori, amb el suport del PSOE (1) i Volem Sencelles (1).

En una carta pública, el comitè local assegura que "la desconfiança, el desig de venjança i el vet a determinades persones i maneres de pensar" han minat el partit i l'estan duent "a una destrucció del camí iniciat el novembre del 2012".

Joan Carles Verd, batle actual i anterior president de la FELIB, els altres quatre regidors i la majoria de militants han anunciat que deixen el partit però que continuaran "implicats" en la política municipal. No obstant això, no tanquen cap porta a tornar si es resol la crisi.

Per la seva banda, la vicepresidenta d'El Pi, Xisca Mora, ha declarat a l'ARA Balears que espera que la dissolució del comitè de Sencelles sigui un cas puntual. "Es respecta la decisió i s'agraeix la feina feta per Joan Carles Verd, tant en el partit com a la FELIB", ha subratllat. Llavors ha fet una crida a mantenir la calma "i a fer feina per preparar el congrés". "Sap greu perdre un valor dins el partit i esperam que només sigui una aturada momentània", ha afegit Mora.

stats