Part Forana 04/11/2019

Paula Domenech, presidenta de Quely, serà la pregonera del Dijous Bo d'Inca

El discurs d'obertura de la Setmana Gran tindrà lloc el proper divendres

Ara Balears
1 min
El batle, Virgilio Moreno, i la presidenta de Quely, Paula Domenech

IncaEl proper divendres, 8 de novembre, l'església de Santa Maria la Major acollirà el pregó que donarà el sus a la Setmana Gran del Dijous Bo. El Consistori ha decidit que, enguany, l'encarregada de fer el parlament sigui la presidenta de Quely, Paula Domenech.

L’Ajuntament ha subratllat d’aquesta inquera els valors que té com a persona i la implicació que ha tingut sempre Quely en molts esdeveniments que se succeeixen al municipi. "Paula Domenech pertany a una família inquera amb molta tradició i molt implicada amb el nostre municipi. Quely i les seves galletes s’han convertit sens dubte en un tret identitari d’Inca, ja que han portat el nom de la nostra ciutat arreu del món", ha destacat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Paula Domenech Maicas va néixer l’any 1969. Va estudiar al col·legi Sant Tomàs d’Aquino i després va cursar el batxillerat a Sant Francesc d’Inca. En acabar se'n va anar a Madrid per estudiar Dret. Tot d’una que es va treure el títol es va incorporar a l’empresa familiar Quely com a consellera, fins a arribar a ser-ne la presidenta ara fa uns 5 anys. Durant els seus aproximadament vint anys a l’empresa, Quely ha anat creixent i anant augmentat el seu mercat, fins a arribar a ser una marca reconeguda internacionalment i un emblema dins la capital del Raiguer.

stats