Part Forana 25/09/2020

Els partits polítics d'Andratx rebutgen abaixar-se el sou a petició de Podem

PSIB-PSOE, Més per Andratx, El Pi i PP han votat en contra d'una rebaixa del 10% dels salaris de la corporació municipal, proposta per la regidora morada, Ana Maria Porcel

T.riera
1 min
La regidora de Podem a l'Ajuntament d'Andratx, Ana Maria Porcel./ PODEM ANDRATX

ManacorEls partits polítics que formen la corporació municipal d'Andratx rebutjaren en el ple del dijous la proposta de la regidora de Podem, Ana Maria Porcel, de rebaixar els sous dels regidors i regidores de l'equip de govern i de l'oposició en un 10%. Aquest divendres, el grup morat denuncia la "poca sensibilitat política" del conjunt de partits del municipi.

PSIB-PSOE, Més per Andratx, El Pi i PP votaren en contra d'aquesta mesura en el ple municipal del dijous. Aquesta, suposava una "rebaixa minúscula dels sous" que cercava "redirigir el que s'estalviés per destinar-ho a partides socials", explica Ana Maria Porcel.

"La situació de molts ciutadans i ciutadanes és realment crítica, molts de negocis no han pogut obrir, n'hi ha que han tancat definitivament, i hi ha moltes famílies que veuen amb incertesa el dia a dia", explica Porcel. "Per això aquesta mesura era tan necessària".

"Pareix que la vella política no està disposta a ficar-se la mà a la butxaca per ajudar a la ciutadania quan venen temps difícils", lamenta Porcel. "La ciutadania espera que, com a servidors públics que som, donem exemple, i amb aquesta decisió l'ajuntament defrauda als andritxols i andritxoles".

stats