Part Forana 14/06/2019

El pacte progressista de Manacor presenta el seu organigrama

Miquel Oliver: "Hem vingut aquí perquè res continuï igual"

M. Barceló
1 min
Carles Grimalt (UP), Miquel Oliver (MÉS-Esquerra) i Nuria Hinojosa (PSOE) durant la presentació de l'organigrama.

ManacorEl tres partits que integren el pacte de progrés (MÉS-Esquerra, PSOE i UP) que governarà Manacor els propers quatre anys ha presentat l'organigrama amb la distribució i càrrecs de responsabilitat per a cada una de les cinc àrees de gestió establertes, a més de Batlia, que assumirà Interior i Policia.

D'aquesta manera, Núria Hinojosa i Carles Grimalt gestionaran Urbanisme i Habitatge; Sebastià Llodrà i Sebastià Nadal s'encarregaran de Medi Ambient i Mobilitat; Maria A. Truyols i Cristina Capó assumeixen Economia i Promoció; Carme Gomila i Joan Gaià tindran Ciutadania i Participació, i Mateu Marcé i Artur Aguiló gestionaran Coneixement i Oci.

Quant a delegacions als pobles del terme, Sebastià Nadal serà el delegat a Portocristo, s'Illot, Cala Murada i Cales de Mallorca, mentre que el batle Miquel Oliver serà el de Son Macià.

"Hem vingut aquí perquè res continuï igual" ha assegurat Oliver, destacant que "l'esperit de 144 dies d'il·lusió, d'ara fa anys, tindran continuïtat. No començarem de zero". Fer "el Manacor dels petits projectes", és el gran repte, més enllà de seguir amb la tramitació del Pla General, treballar per la potabilització de l'aigua i fer uns nuclis urbans "més amables amb el vianant".

Núria Hinojosa, portaveu del PSOE, ha dit que caminar cap a l'aprovació provisional del Pla General es fa necessari "per crear seguretat jurídica", i que en el seu moment ja s'aniran introduint els canvis que es creguin necessaris per a l'interès general.

stats