Part Forana 15/07/2021

El Pacte de govern de l'Ajuntament d'Inca signa l'Acord per a la reactivació econòmica i social

Els socialistes, MÉS i El Pi han volgut reforçar l'aliança per encarar la segona meitat de la legislatura

ARA Balears
1 min
L'equip de govern de l'Ajuntament d'Inca després de signar “l’Acord per a la Reactivació Econòmica i Social d’Inca”.

PalmaEls partits que formen el Pacte de govern de l'Ajuntament d'Inca, Socialistes d'Inca, Més per Inca i El Pi, han signat l'Acord per a la reactivació econòmica i social per agafar impuls per encarar la segona meitat de la legislatura, marcada per la pandèmia del covid-19. Aquest acord, segons han informat en un comunicat, representa un annex que s'afegeix al pacte que les tres formacions polítiques signaren el mes de juny del 2019.

Els representants de les tres formacions polítiques, Virgilio Moreno (Socialistes d'Inca), Alice Weber (Més per Inca) i Gori Ferrà (El Pi) han posat l'accent en la importància de mantenir la capacitat d'acord entre les tres formacions i han explicat que en aquests dos anys han assolit el 75% dels acords establerts. A més, han remarcat que en aquest període s'ha fet un "enorme esforç econòmic per ajudar les famílies que ho han passat malament a causa de la pandèmia.

Pel que fa als dos anys que queden, han assegurat que se centraran a impulsar aspectes fonamentals, entre els quals destaca l'adhesió a l'Agenda 2030, que anirà lligad als Fons Europeus, en els quals Inca presentarà projectes per un import de més de 100 milions d'euros.

Així mateix, han explicat que l'equip de govern també està treballant per millorar la seguretat ciutadana, la neteja, l'impuls del comerç, la cultura, la igualtat, la formació i la inversió en infraestructures i permetre a Inca continuar fent passes.

stats