Part Forana 03/09/2020

Inca comença les obres d’embelliment al centre de la ciutat

Entre altres actuacions, s'incrementarà l'arbratge existent i s'instal·laran noves jardineres

Ara Balears
2 min
Obres al carrer Jaume Armengol./ AJUNTAMENT D'INCA

PalmaL'Ajuntament d'Inca comença aquesta setmana les obres de millora i embelliment al carrer Jaume Armengol, ubicat al centre de la ciutat. S'hi incrementarà l'arbratge existent, s'hi instal·laran noves jardineres i es retiraran tots els fitons de pedra natural i la caixa metàl·lica.

Les actuacions preveuen un nou paviment d'asfalt per trams al llarg del carrer, amb la finalitat de renovar les zones deteriorades i en mal estat. També es durà a terme la reparació del paviment de la zona perimetral de les garangoles que estigui deteriorat i se'n formaran de noves al llarg del carrer dins les noves zones pavimentades.

"Amb aquestes actuacions volem millorar la imatge i funcionalitat del carrer Jaume Armengol, una de les principals artèries del municipi i punt principal d'accés al centre de vianants d'Inca", assenyala el regidor d'Urbanisme, Andreu Caballero. Per part seva, el batle del municipi, Virgilio Moreno, indica que s'estan "duent a terme importants tasques de manteniment a tot el municipi. El nostre objectiu és anar millorant a poc a poc els principals carrers de la ciutat i espais públics, entre els quals es troba el centre".

Les obres, que ja han començat, s'allargaran unes tres setmanes, segons es té previst. De manera paral·lela s'executaran altres tasques de manteniment a la zona del centre: s'hi ha instal·lat nou mobiliari urbà i s'hi faran tasques de jardineria.

Aquestes actuacions es fan de la mà de la campanya 'Inca, un centre comercial a cel obert', que neix amb l'objectiu de desenvolupar actuacions per potenciar el comerç local i de proximitat, a més d'iniciatives que millorin les competitivitats dels comerciants. "Aconseguir que el centre d'Inca sigui un vertader centre comercial a cel obert serà possible gràcies al desenvolupament d'accions com aquesta, que ofereixen al comerciant i al client un escenari adequat i atractiu", destaca el regidor de Comerç, Miguel Ángel Cortés.

stats