Art
Part Forana 13/09/2022

La nit de l'Art de Manacor aposta pels formats tradicionals i allunyar-se de les pantalles

El barri de Fartàritx serà el centre neuràlgic de la mostra cultural

ARA Balears
1 min
El batle de Manacor, Miquel Oliver; amb la gestora cultural Maria Magdalena Vives; el delegat de Cultura, Mateu Marcé; i el representant de la Confraria dels Tastavins, Julià Duran.

PalmaManacor presenta una Nit de l'Art amb la intenció de reconnectar el contacte actiu entre l'artista local i els assistents i aposten per un format més tradicional i allunyar-se de les pantalles que, des del seu punt de vista, separen l'art de l'artista i la interacció amb el públic. D'aquesta manera, el pròxim 1 d'octubre l'art omplirà els carrers del barri de Fartàritx des de les 17 hores.

L'Ajuntament ha explicat, a través d'un comunicat, a la mostra artística hi participaran més de 70 artistes i artesans de diverses disciplines. Així, el carrer del Remei i el carrer Gelabert acolliran gran part de l'exposició artística plàstica exterior i seran l'emplaçament de diverses paradetes d'artesania. El carrer del Llum serà l'escenari d'una exposició exterior amb més d'una desena de pintors.

D'altra banda, al carrer de la Creu s'hi duran a terme les activitats infantils, mentre que al carrer Colom s'hi situarà un espai per a la música independent. La plaça de la Concòrdia acollirà els concerts de música jazz, rock i electrònica, a més d'un espai per a foodtrucks i barres de cervesa artesana i altres begudes. Així mateix, la Nit de l'Art també comptarà amb una desena d'espais privats, entre cases i molins, que s'han unit a l'esdeveniment oferint uns escenaris únics per ubicar les diferents propostes artístiques.

stats