Part Forana 15/10/2019

El Museu del Calçat d'Inca ja té mascota

Guiarà la visita als infants durant el recorregut per l'espai d'exposició

Ara Balears
1 min
La imatge de la mascota a la sala de la maquinària.

IncaEl Museu del Calçat i de la Indústria d’Inca ha presentat aquest dimarts la seva mascota infantil, que consisteix en una versió humanitzada d’una màquina. A l’acte de presentació han assistit el batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora del Museu del Calçat i de la Indústria, Antònia Maria Sabater, i la directora del museu, Aina Ferrero, juntament amb altres regidors del consistori inquer.

A partir d’ara, aquesta mascota guiarà els infants durant la seva visita al museu. "El nostre objectiu és que els més petits puguin gaudir al màxim de la seva visita i aprenguin al mateix temps que s’ho passen bé", ha explicat la directora del Museu del Calçat i de la Indústria, Aina Ferrero.

La il·lustradora Helena Bosco ha estat la responsable de donar vida a la mascota, la qual està basada en una màquina de fabricar calçat, concretament una màquina de passar ferros. "Hem volgut que la mascota representàs una màquina i no una sabata amb la finalitat de potenciar també el vessant industrial del Museu", ha assenyalat la regidora del Museu del Calçat i de la Indústria, Antònia Maria Sabater.

La mascota encara no té nom. Per això, es convocarà un concurs entre els centres educatius de Mallorca per tal de donar-li vida, amb un nom i un relat breu que descrigui la seva història. A més, la mascota serà la protagonista del nou espai educatiu del Museu del Calçat i de la Indústria, que es presentarà el pròxim 25 d’octubre.

stats