Part Forana 18/06/2019

Virgilio Moreno reparteix les àrees de gestió d'Inca entre el PSOE i MÉS

Educació, Cultura i Medi Ambient queden en mans dels ecosobiranistes

Ara Balears
2 min
Equip de govern de l'Ajuntament d'Inca, integrat per PSOE (9) i MÉS (2)

IncaEl batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha signat els documents que organitzen les diferents àrees municipals i les delegacions que es fan cap als regidors que componen l’equip de govern municipal, integrat per nou regidors del PSOE i dos de MÉS. El Consistori tindrà com a primera tinent de batle Maricarmen Oses; com a segona tinent de batle, Alice Weber, i com a tercer tinent de batle, Sebastià Oriol. Així mateix, s’ha fet una profunda modificació de la nomenclatura dels departaments amb l’objectiu d'acostar-los a les necessitats actuals dels inquers i de la ciutat.

L’àrea de Serveis, Espai Públic i Transició Energètica serà gestionada per Maricarmen Oses; l’àrea d’Educació, Promoció de la Cultura i Memòria Democràtica té com a gestora Alice Weber; l’àrea d’Esports, Mobilitat i Bon Govern anirà a càrrec de Sebastià Oriol.

La gestió de l’àrea d’Igualtat, Salut i Patrimoni Industrial serà a càrrec d’Antònia Maria Sabater; les àrees de Promoció de la Ciutadania, Fires i Dijous Bo tindran com a encarregat Antoni Peña. L’àrea de Mercats, Innovació i Empresa serà dirigida per María José Fernández, mentre que Drets Socials i Gent Gran serà gestionada per Maria Antònia Pons.

El gestor de l’àrea d’Economia Local i Comunicació Social serà Miguel Ángel Cortès. Maria Antònia Pons serà l'edil de Drets Socials i Gent Gran. El regidor Andreu Caballero serà l’encarregat de dur la gestió de l’àrea de Participació, Habitatge i Model de Ciutat. Finalment, l’àrea de Treball, Medi Ambient i Benestar Animal serà gestionada per Biel Frontera.

D’aquesta manera, l’equip de govern començarà la seva tasca tot d’una "perquè la gestió sigui al més àgil possible". Ja s’ha format el que serà la Junta de Govern per donar continuïtat al dia a dia de l’Ajuntament. Ara s’obre un període de 20 dies per convocar una sessió plenària per donar conformitat a totes les distribucions de departaments, juntes i altres òrgans de govern municipal.

stats