Part Forana 05/07/2018

Montuïri rep el suport del Consell per a diverses millores urbanes

El cost de les reformes de vies interiors i rurals i l'ajuda per a la despesa corrent municipal arriben a 373.000 euros

M. B.
1 min
Nou empedrat al passeig d'Es Dau, una de les millores que s'estan executant.

MontuïriMitjançant diversos plans de subvencions, l'Ajuntament de Montuïri ha dut a terme diferents actuacions de millores urbanes i pagament de despesa corrent per un import de 373.000 euros, que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha destinat a aquest municipi del Pla.

Dins el Pla especial d'inversions de competència municipal es troben la reforma parcial de l'edifici de la Casa Consistorial, la renovació de la voravia i del mobiliari urbà de l'avinguda del Dau (entre c/ del Puig i c/ Pare Vicenç Mas), la dotació del camió de la brigada municipal i el reasfaltatge del tram dels carrers Sant Bartomeu, Sant Martí i Mercat, i el condicionament dels camins rurals de Son Miró, Son Bages i Rafal Aixat. Aquests projectes han disposat d'una inversió de 239.000 euros.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han revisat les obres que estan en fase d'execució, acompanyats pel batle, Joan Verger. Durant la visita, Verger ha explicat que "l'Ajuntament continua fent inversions amb l'objectiu de donar solucions als problemes que més pateixen els habitants de Montuïri".

Montuïri també ha rebut una subvenció de 28.193 euros per a la millora de l'eficiència energètica de la il·luminació de l'avinguda de la carretera Palma-Montuïri i, d'altra banda, ha obtingut 105.000 euros per fer front al pagament de despesa corrent, xifres que sumades a les inversions arriben a 373.000 euros d'ajuda de la institució insular.

stats