Part Forana 12/08/2020

El PP suspèn els militants que mataren un moix a Manacor

Els dos detinguts es presentaren a les llistes del partit en les darreres eleccions municipals

T. Riera
1 min
Els joves deixaren el moix al carrer una vegada mort./ POLICIA LOCAL

PalmaEls dos joves que varen ser detinguts el passat dissabte com a presumptes autors de la mort d'un moix es presentaren com a candidats a les llistes del PP de Manacor a les passades eleccions municipals. El partit ha emès un comunicat en el qual anuncia la suspensió de militància dels dos afiliats.

Els fets varen ocórrer el dissabte passat al voltant de les 2.30 h de la matinada. Els miols del moix despertaren els veïns, que pogueren veure com quatre persones el tenien fermat i l'agredien. Un d'ells va ficar els dits dins els ulls de l'animal i n'hi va treure un, cosa que li causà la mort.

Un dels veïns va baixar per agafar el moix i el va deixar dins un contenidor. La Policia Local va començar la recerca dels responsables per la zona fins que va trobar els dos detinguts. La investigació per part de la Policia Nacional continua oberta amb l'objectiu de trobar els altres dos joves i aclarir quina va ser la seva implicació.

El Partit Popular ha emès un comunicat en què descriu els fets com a "repugnants i menyspreables" i en el qual assegura que suspèn els dos joves de militància. Si es confirmen els fets, indiquen que "seran expulsats definitivament" de la formació.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, va fer pública la personificació de l'Ajuntament com a acusació en el cas i, a més, diferents col·lectius animalistes han convocat una concentració per al 5 de setembre a la plaça de Ramon Llull a les 19 h.

stats