Un nou vial millorarà la mobilitat al barri de Crist Rei d'Inca

Servirà d'accés a la zona de les piscines cobertes

Després de 30 anys d'espera, l'Ajuntament d'Inca donarà continuïtat al carrer del Puig de Massanella des del carrer Joan Alcover cap a la zona de les piscines cobertes. Aquest pla es farà realitat gràcies a una inversió de 47.000 euros que permetrà obrir una via amb una calçada de quatre metres d'amplària. El nou vial permetrà millorar la mobilitat a la zona de Crist Rei, segons l'Ajuntament.

El projecte preveu construir un nou carrer amb totes les infraestructures necessàries amb el propòsit de facilitar la connexió tant de vehicles com de vianants, ara inexistent. Les feines d'obertura impliquen esbucar una edificació existent i consolidar els terrenys per a la urbanització.

Creació d'aparcaments

El tram de vial que es pretén construir consisteix en la prolongació del carrer del Puig de Massanella, que comunicarà amb el carrer de Joan Alcover. S'hi construirà una voravia que, juntament amb la via, suposarà la creació d'una àrea d'aparcament en cordó de dos metres d'amplada. El termini d'execució previst és de tres mesos.

El batle, Virgilio Moreno, juntament amb el tinent batle d'Inversions, Àngel Garcia, ha visitat les obres. L'objectiu bàsic de l'equip de govern és que el vial millori la mobilitat de la zona, que ja és complicada, atès que està al costat d'una de les vies d'entrada a la ciutat. Paral·lelament, seria l'entrada natural a la barriada de Crist Rei més nova.

EDICIÓ PAPER 19/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF