Part Forana 20/03/2019

MÉS per Montuïri presenta la candidatura amb l'objectiu de mantenir el govern

200 persones assisteixen a l'acte d'inici de la precampanya

Ara Balears
1 min
El batle,  Joan Verger (tercer per l'esquerra) amb gran part dels candidats a regidor.

MontuïriMÉS per Montuïri ha presentat davant prop de 200 persones la capçalera de la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipals, la qual estarà liderada per l’actual batle de municipi, Joan Verger, i que té l’objectiu de revalidar un nou govern local progressista.

Verger estarà acompanyat per Teresa Martínez, Miquel Miralles, Esperança Bauçà, Biel Mayol, Biel Pocoví, Maria Francisca Pocoví i Maria Bauzá. Durant l’acte, el candidat a la reelecció destacà que "Montuïri està millor ara que fa quatre anys, i això és gràcies, en bona part, a la gestió feta per MÉS al capdavant de l’ajuntament del nostre poble".

El sanejament econòmic de la tresoreria de l'Ajuntament, la dinamització social i cultural i la recuperació econòmica són els camps de feina en què ha avançat el municipi, segons Joan Verger.

A l’acte de presentació de la candidatura també hi assistiren els actuals coordinadors de MÉS per Mallorca i caps de llista al Consell i Congrés dels Diputats, Bel Busquets i Guillem Balboa, així com també el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i representants de les agrupacions de MÉS per Porreres, Palma i Algaida.

stats