Part Forana 29/11/2021

Més de cent persones voten el futur de Ca n'Escarrintxo a Pollença

L'Ajuntament ha obert un procés participatiu per rebre propostes sobre l'ús del nou espai municipal

ARA Balears
1 min
Algunes de les propostes pel futur ús de Ca'n Escarrintxo

Més de cent persones han participat aquest cap de setmana en el procés per decidir el futur de Ca n'Escarrintxo, un espai nou adquirit per l'Ajuntament de Pollença. Entre les propostes s'hi troben construir un casal per a teatre i cinema o un lloc per fer festes o activitats esportives. Ara el Consistori recollirà les idees i n'estudiarà la viabilitat.

L'espai Ca n'Escarrintxo

Aquesta ha estat la primera fase del procés participatiu per decidir l'ús que es donarà al lloc. Durant la jornada, s'han definit les línies vermelles de la consulta, és a dir, què és el que es pot proposar. La següent passa serà votar les que hagin superat el filtre tècnic de l'Ajuntament. El resultat de la votació no serà vinculant, però es tindrà en compte.

La trobada ha estat caràcter festiu, sota el lema 'Imagina Ca n'Escarrintxo' i ha comptat amb l'animació dels xeremiers i d'activitats infantils de Cap de Fibló.

Tot plegat, inclòs el calendari del procés participatiu, s'ha fet sota control de l'empresa La Bombeta, una consultoria que es presenta amb l'objectiu de "millorar la qualitat democràtica de les institucions" i fomentar la "intel·ligència col·lectiva".

stats