Part Forana 26/07/2021

Més de 1.000 persones participen en el Festival Incajazz

L'oferta de concerts enguany ha estat molt variada, amb diversos estils de jazz, dels més clàssics als més contemporanis

ARA Balears
1 min
Assistents al Festival Incajazz

IncaUn total de 1.600 persones han assistit a la quinzena edició del Festival Incajazz, que s'ha fet al pati del Quarter General Luque. L'oferta de concerts enguany ha estat molt variada, amb diversos estils de jazz, dels més clàssics als més contemporanis, passant per estils mixtos amb fórmules de jazz pur, segons informa el Consistori en una nota.

"Una any més, continuam apostant per la cultura segura i mantenim els nostres festivals d'estiu en actiu. Sabem que és un encert perquè la societat inquera respon i participa de l'activitat cultural de la ciutat més que mai i es fa palesa la importància de la cultura davant situacions com la que estam vivint. Desitjam que aquest cicle d'activitats i les que queden per venir durant l'estiu siguin una injecció d'energia per a tothom", assenyala la regidora de Cultura, Alice Weber.

Enguany han passat per aquest indret tan emblemàtic de la capital del Raiguer artistes locals de reconegut prestigi en quatre actuacions els diumenges del mes de juliol. El primer concert va ser a càrrec de Highlands Project. Després va passar per l'escenari del festival Pere Bujosa Trio. El festival continuà amb el concert de Rut Florit, el tercer diumenge d'agost. Finalment, aquest diumenge, dia 25 de juliol, Tinons March va tancar l'Incajazz 2021 amb la seva actuació.

De manera paral·lela, durant el mes de juliol Inca també ha acollit un concert de Cap Pela, que va reunir 700 persones al Quarter General Luque. "A l'Ajuntament d'Inca estam compromesos amb la cultura i hem fet un esforç important per mantenir la programació i adaptar totes les activitats a la normativa vigent per tal de poder continuar gaudint d'aquest tipus d'espectacles i festivals amb les màximes garanties", destaca el batle d'Inca, Virgilio Moreno".

stats