Part Forana 29/03/2022

Més de 1.000 esportistes participaran en la Half Marathon Magaluf de Calvià

Prop de 700 esportistes ja s'hi han inscrit

ARA Balears
1 min
Participants en una de les anteriors edicions.

PalmaProp de 700 esportistes ja s'han inscrit en la XXVII edició de la Half Maraton Magaluf de Calvià, que es farà dia 23 d'abril. L'organització preveu que enguany la participació serà rècord, i calcula que superarà els 1.200 esportistes, un 20% estrangers, informa el Consistori en una nota.

Aquesta carrera té tres categories: la de 21 quilòmetres, la de 10 quilòmetres i la cursa infantil. Com a novetat, aquest any s'ha creat una modalitat de premis específica dirigida a les persones amb discapacitat. Els traçats de les tres categories són majoritàriament plans. Es recorren les zones costaneres i les avingudes de Magaluf i Palmanova.

Tots els participants disposaran d'una serie de serveis, com per exemple l'avituallament en carrera i meta, cronometratge, fisioteràpia, guarda-roba, i medalla d'arribada a meta. A més, per tal d'impulsar l'economia local, tots els participants tindran un bo descompte per utilitzar en els restaurants adherits a aquesta iniciativa.

La Half Maraton Magaluf s'emmarca en el pla específic de l'Ajuntament de Calvià per incentivar el turisme sostenible i de qualitat mitjançant l'esport i fomentar hàbits de vida saludables entre la població. A més d'aquesta cursa, Calvià està apostant per l'organització de grans esdeveniments esportius durant tot l'any, entre ells el Galatzó Trail, el triatló Challenge Peguera Mallorca, l'ATP Mallorca Championships, les competicions d'esports nàutics durant les Festes del Rei En Jaume o l'European Tour de golf.

stats