Part Forana 09/05/2022

Els membres d'El Pi de Sant Llorenç abandonen el partit

Així ho ha anunciat el comitè local en un comunicat

ARA Balears
1 min
El president de la formació, Tolo Gili, i el portaveu d'El Pi, Josep Melià, en una imatge d'arxiu.

PalmaEls membres del comitè local d'El Pi de Sant Llorenç des Cardassar han decidit aquest dilluns abandonar la formació política, segons ha informat Europa Press. Cal recordar que fa uns mesos el regidor del partit regionalista a l'Ajuntament ja va abandonar el partit. "Els fets ocorreguts durant el darrer congrés, així com la deriva política del partit i la falta de confiança en la nova executiva han fet prendre aquesta decisió", han explicat en un comunicat.

També han afirmat que "la situació del partit en aquests moments està molt allunyada d'aquell esperit que va il·lusionar els membres d'aquest comitè local a formar part del projecte, els personalismes, les divisions internes, la falta de consens o la duplicitat de càrrecs són fets inassumibles".

"La dimissió dels dos darrers presidents del partit, Jaume Font i Antoni Amengual, juntament amb l'expulsió del conseller Pere Soler i la suspensió de la consellera Bel Febrer ens ratifiquen la deriva del partit, i encara que ha estat una decisió molt pensada ja no ens sentim part d'aquest projecte", han sentenciat.

stats