Part Forana 29/03/2022

Margalida Llabrés és la nova secretària general del PSIB de Consell

L'objectiu dels socialistes és aconseguir la majoria absoluta en les pròximes eleccions municipals

ARA Balears
1 min
La nova Comissió Executiva del PSIB de Consell

PalmaMargalida Llabrés és la nova secretària general del PSIB de Consell. Aquest dilluns l'Agrupació Socialista del municipi elegeix la nova comissió executiva local, que serà encapçalada per Llabrés, amb l'objectiu de millorar els resultats electorals i continuar a l'equip de govern de l'Ajuntament en les pròximes eleccions del 2023.

Poc després del seu nomenament, la ja nova secretària general va agrair el suport i la confiança a tota la militància del municipi i va destacar la feina dels socialistes aquests darrers 11 anys que han treballat des de l'Ajuntament per "millorar el poble i les condicions dels veïns de Consell". "Com vàrem dir, a Consell ja hi ha remei. El nostre objectiu amb vista a les eleccions del 2023 és poder obtenir la majoria absoluta", va sentenciar Llabrés.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Consell queda de la manera següent: Margalida Llabrés Deyà com a secretària general; Manolo Arrom Torres com a secretari d'organització; Andreu Isern Pol com a secretari de política municipal; Rafel Llobet Capellà com a tresorer, i Anna Aliona Isern Hervas i Maria del Mar Tineo Vachiano com a vocals.

stats