Part Forana 25/11/2021

El sector de la maquinària agrícola no vol fer més fires, però Llucmajor proposa acollir-lo

L'ajuntament del municipi demanarà al Govern una línia d'ajudes per pal·liar els alts costos que suposa per al gremi exposar als pobles

ARA Balears
1 min
Tractorada a les Illes Balears, en imatges

El ple de l’Ajuntament de Llucmajor ha aprovat sol·licitar al Govern de les Illes Balears una línia d’ajudes per garantir la presència de maquinària agrícola a les principals fires de Mallorca.

El passat mes de setembre el sector de la maquinària agrícola a Mallorca anuncià la decisió de no participar en cap fira de Mallorca a causa dels costos de participació en aquests esdeveniments, sumats al poc rèdit comercial que hi poden treure. Aquest fet fa que s’hagin vist obligats a susprendre la seva participació en les principals fires de la temporada a Mallorca, entre les quals s’inclouen les de Llucmajor, on es va notar la manca d’aquests vehicles, segons han explicat des del Consistori.

La proposta de l'Ajuntament s'ha aprovat amb el suport de tots els grups polítics. “La presència de maquinària agrícola a les fires és una manera atractiva d’apropar al públic una part important de la producció agrícola, perquè ens permeten donar a conèixer les diferents tasques que formen part del procés agroalimentari", ha explicat la regidora de Fires, Noemí Getino.

stats