PART FORANA
Part Forana 25/11/2016

Mancor celebra la XIV Fira de l'Esclata-sang i de la Muntanya

Gastronomia, música, artesania i tradició se citen aquest cap de setmana davall el Massanella

C.sastre
1 min
Mancor celebra la XIV Fira de l'Esclata-sang i de la Muntanya

Mancor de la VallMancor de la Vall s'ha vestit de fira, i de festa. Aquest cap de setmana se celebra la XIV Fira de l'Esclata-sang i de la Muntanya, que organitza Arrels de la Vall amb el suport de l'ajuntament.

Així, des del 2003, el darrer cap de setmana de novembre els carrers s'omplen d'artesania, música gastronomia, exposicions, mostres d'agricultura i animals autòctons i rapinyaires. Fa oloreta a terra banyada. A esclata-sangs torrats.

L'amollada de coets marca l'inici de festa divendres. La colla de dimonis de Mancor, la colla Esclatabutzes, i la colla Cavallers de Sant Jordi encenen la nit de foc i espires per, llavors, fer lloc al rock. De Cas Miet a Son Morro.

Dissabte s'obri el mercat artesà i tradicional, bona mostra de tot el que es fa als pobles que s'escampen a les faldes del Massanella. Hi haurà plantada de gegants i la presentació del segon treball de Marga Rotger, a les 22:30 hores, tancarà la vesprada a Cas Miet.

La jornada gastronòmica de l'esclata-sang és diumenge, quan tots els bars proposen menús inspirats en la llavor de tot això: els esclata-sangs.

Programa de la XIV Fira de l'Esclata-sang i de la Muntanya de Mancor de la Vall
stats