Part Forana 18/05/2022

Manacor torna a celebrar les Fires i Festes de primavera amb una setantena d'actes

El programa arranca el 27 de maig i acaba el 5 de juny

ARA Balears
1 min
Presentació del programa de Fires i Festes de Primavera

PalmaManacor celebra les Fires i Festes de primavera amb prop de 70 actes. Un dels esdeveniments més esperats és el ball dels Cossiers, que després de tres anys tornaran a sortir al carrer. El programa arrancarà amb el pregó dia 27 de maig al Claustre de Sant Vicenç i acabarà el 5 de juny amb la ballada dels Cossiers, apunta el Consistori en una nota.

L'Ajuntament ha organitzat un programa ple d'activitats per a tots els públics: concerts, gastronomia, cultura, jocs, esport i una fira de productes artesans, alimentació, animals, vehicles nous i d'època. Un dels destacats és la inauguració de l'skate park, el 28 de maig, on durant tot el dia hi haurà competicions, concerts i activitats.

El programa també preveu la trobada de gegants, la Diada Castellera i el concert de renou col·lectiu, entre d'altres. La fira serà diumenge, dia 29, de les 10 h a les 20 h.

Cal destacar que l'Escola Municipal de Mallorquí ha tornat a convocar el concurs de cartells dels Cossiers adreçat als alumnes de Manacor nascuts entre el 2001 i el 2007. L'objectiu és donar a conèixer aquesta dansa tradicional i convertir el treball guanyador en el cartell que anuncia les sortides dels Cossiers.

stats