Part Forana 28/02/2020

Manacor reordena el trànsit a la zona poliesportiva Torre dels Enagistes

L'àrea d'aparcament es col·lapsa i crea problemes de mobilitat

Ara Balears
1 min
Senyalització d'espai per estacionar els vehicles.

ManacorAquests dies s’han iniciat les tasques que permetran ordenar l’aparcament públic situat al camp de futbol i voltadora municipal de Torre dels Enagistes, al llindar del centre internacional de tennis de Rafel Nadal.

Segons l'Ajuntament, l’augment del trànsit i de l’afluència d’usuaris en l’equipament esportiu durant els darrers anys fa que es col·lapsi. Això, sumat al fet que s'ubica al costat de la carretera, ha suposat constants problemes de mobilitat per als vehicles i els vianants que accedeixen a les instal·lacions esportives.

A més, recentment, han començat les obres d’ampliació del centre de tennis, molts d'usuaris del qual també fant ús de l'aparcament del poliesportiu Torre dels Enagistes.

És per això que es fa imprescindible la regulació de la zona d’aparcament per tal d’assegurar un trànsit adequat, amb la renovació de la pintura de les marques viàries dels estacionaments i els carrils de circulació d’acord amb les indicacions de la Policia Local, i dels serveis d’Urbanisme i d’Esports de l’Ajuntament de Manacor.

Amb aquesta actuació s’aconseguirà una millora de la mobilitat de la zona, una major seguretat per als usuaris i la necessària ordenació de l’aparcament, dels accessos i de les vies de circulació.

stats