Part Forana 26/04/2021

Manacor ofereix un servei virtual de portes obertes dels centres educatius del municipi

El termini per fer el tràmit d'admissió comença el 3 de maig i acaba el 14 del mateix mes

ARA Balears
1 min
Una professora en una escola.

ManacorManacor ofereix un servei virtual de portes obertes de les escoles públiques i concertades del municipi. L'objectiu és facilitar la informació als ciutadans pel nou període d'escolarització. El termini per fer el tràmit d'admissió comença el 3 de maig i estarà obert fins dia 14 del mateix mes. La poden demanar els infants que enguany compleixen tres anys, però també els que han d'accedir a una nova plaça d'Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Educació Especial.

Les persones interessades poden trobar tota la informació sobre el projecte educatiu de cada centre, els horaris, serveis i fotografies de les instal·lacions, entre d'altres, a través de la pàgina web www.triaelteucentre.cat. Aquest portal es va posar en marxa durant el període d'escolarització del curs 2020-2021,amb l'objectiu de facilitar els tràmits i la informació a les famílies de Manacor.

"L'experiència viscuda enguany ens ajuda a confiar, i molt, en els professionals de les diferents escoles i centres educatius, que han fet una feina exemplar aconseguint que aquests espais siguin segurs i atractius per als infants. Tots ens hem de donar les gràcies per l'esforç que feim perquè tot surti bé, començant per la capacitat d'adaptació dels infants i acabant pel conjunt de famílies que fan que aquests temps siguin tan normals com sigui possible", ha assegurat el delegat d'Educació, Mateu Mercè, qui espera que el curs que ve "comenci de la millor manera possible i que el covid deixi de tenir el protagonisme que ha tingut fins ara, ja que els vertaders protagonistes són els infants".

stats