Part Forana 02/07/2021

Manacor estrena un espai caní de 1.400 metres quadrats

El recinte compta amb jocs d'agilitat, una font, bancs i una zona d'ombra

ARA Balears
1 min
Carles Grimalt, Miquel Oliver i Sebastià Llodrà en la inauguració del parc caní

ManacorManacor ha estrenat aquest divendres un espai caní de 1.400 metres quadrats. El recinte compta amb jocs d'agilitat, una font, bancs i una zona d'ombra. Està delimitat amb tanques i es troba al parc del Molí d'en Beió, explica l'Ajuntament en una nota.

Aquest projecte es basa en les demandes ciutadanes perquè els cans de Manacor puguin tenir un espai en condicions on entretenir-se i socialitzar. "Escoltam els propietaris dels animals, que són els que saben quines són les seves necessitats, per si hem de fer modificacions a aquest espai", ha apuntat del batle de Manacor, Miquel Oliver. En aquest sentit, el delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, ha anunciat que el consistori té previst “habilitar zones similars a altres punts i nuclis de Manacor”.

L'equip de govern pretén fer una passa més en matèria de benestar animal i això inclou modificar l'ordenança de tinença d'animals. "La darrera revisió és de 1999 i les sancions encara estan en pessetes", ha explicat Llodrà. Per això, s'actualitzarà i s'hi introduiran aspectes com l'obligatorietat de dissoldre l'orí dels animals amb aigua en cas d'haver fet la deposició en un espai públic.

stats