Part Forana 13/07/2020

Manacor elimina la petjada del temporal Glòria de la seva costa

Les obres a la ronda del Matí de s’Illot, al passeig de Cales de Mallorca i a les Coves Blanques de Portocristo han costat 680.000 euros

Ara Balears
1 min
Imatge del passeig de les Coves Blanques a Portocristo ja restaurat.

ManacorLa petjada del temporal Glòria a la costa manacorina va desapareixent. Aquest dilluns, uns mesos després del gran temporal, s’ha duit a terme la primera visita institucional a les zones afectades per tal de supervisar les obres que ja han finalitzat.

L’Ajuntament treballa ara en la sol·licitud per obtenir la concessió de les zones restaurades per tal d'assumir-ne el manteniment, que, de fet, ja estava sota la seva intervenció. "Això ens permetrà celeritat a l’hora d’actuar a la zona", ha assegurat la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa.

El cost total de les obres ha suposat prop de 680.000 euros. Concretament, repartits entre la ronda del Matí de s’Illot, el passeig de Cales de Mallorca i les Coves Blanques de Portocristo. A les Coves Blanques s’han reparat els murs i els serveis, a s’Illot s’ha condicionat l’estabilitat del passeig i a Cales de Mallorca s’han reparat el passeig i la xarxa de clavegueram, afectada pel temporal.

Segons el regidor de zona costanera, Sebastià Nadal, "aconseguim de nou una costa segura". Així mateix, els dos regidors acompanyats pel batle, Miquel Oliver, han volgut agrair la tasca de l’equip tècnic i de l’empresa de reparació per la bona feina feta.

Finalment, Oliver ha volgut recordar que "haguéssim pogut fer el més fàcil i donar totes les culpes a Demarcació de Costes, però ens vàrem arromangar des del primer moment per tal de donar resposta a una necessitat immediata".

stats