Part Forana 28/04/2021

Manacor dona suport al comerç local amb una campanya de figures fantàstiques

Les despeses es cobriran amb una subvenció de 20.000 euros

ARA Balears
1 min
Un carrer de Manacor.

ManacorL'Ajuntament de Manacor dona suport al comerç local i ho fa amb una campanya de figures fantàstiques. Començarà el 7 de maig i durarà un mes. 'Manacor encantat' és una iniciativa del Consistori que pretén "convidar a passejar pels carrers i conèixer els comerços i llocs emblemàtics", explica la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, en una nota. Aquest projecte no suposarà cap cost a l'Ajuntament, ja que les despeses es cobriran amb una subvenció de 20.000 euros de la Direcció General de Comerç.

Durant la setmana que ve la brigada municipal començarà a col·locar figures fantàstiques de grans dimensions fetes per artesans de Manacor: un gnom, una fada, un pegàs, un arbre/home i un drac. També hi haurà un grup d'animació que anirà vestit amb relació a la temàtica i que els caps de setmana voltarà pels carrers comercials.

Per altra banda, aquest projecte preveu un concurs d'aparadors dels comerços de Manacor relacionats amb el món fantàstic i el bosc encantat. L'Ajuntament reserva tres premis als millors classificats de 600 euros, 400 euros i 200 euros, respectivament. També n'hi ha un altre de 300 euros per l'aparador que tingui més 'm'agrada' al Facebook de l'Ajuntament de Manacor. 

stats