Part Forana 29/06/2021

Manacor dona suport al comerç de Portocristo amb una campanya marinera

El projecte tendrà un cost d'entre 15.000 i 20.000 euros i es finançarà amb una subvenció europea dels Fons Next Generation UE

ARA Balears
1 min
La platja de Porto Cristo.

ManacorL'Ajuntament de Manacor aposta pel comerç local de Portocristo i ho fa amb la campanya 'Porto Cristo, la mar de guapo'. Aquesta iniciativa se centra en la temàtica marinera i preveu la instal·lació de figures de grans dimensions al passeig de la Sirena: un pescador i un cap-roig, una donzella i un raor, explica el consistori en una nota.

Aquest projecte tindrà un cost d'entre 15.000 i 20.000 euros i es finançarà amb una subvenció europea dels Fons Next Generation UE. La campanya es mantindrà durant tot l'estiu i fins al mes de setembre.

Les principals vies de Portocristo es decoraran amb xarxes que aniran de banda a banda de carrer i de les quals en penjaran peixos i grumers. Així mateix, també s'instal·laran quatre grumers lumínics a diferents indrets per visualitzar l'entrada a 'Porto Cristo, la mar de guapo'. L'autor de les figures és l'artista Toni Galmés. La delegació de Comerç també convoca un concurs de mostradors amb temàtica marinera. Les inscripcions es podran fer del 9 al 14 de juliol i les bases estaran penjades a la pàgina web de l'Ajuntament de Manacor.

Torna la Fira Nocturna de Portocristo

La Fira Nocturna de Portocristo torna dia 9 de juliol. Serà una fira artesana i de petites dimensions, s'instal·larà al riuet i l'aforament serà limitat, amb una capacitat màxima de 250 persones. "Volem que sigui una fira en què hi hagi sobretot gent del port, que són els que han fet la petició", ha explicat el delegat de Fires, Serveis Generals i Activitats, Carles Grimalt.

stats