Part Forana 04/01/2021

Manacor posa en marxa el nou dipòsit municipal de vehicles, amb capacitat per a 50 cotxes

La instal·lació, que s'ubica en uns terrenys situats a la carretera que uneix el municipi i Felanitx, està controlada amb vuit càmeres de videovigilància

Ara Balears
2 min
La zona d'aparcaments amb vial té una superfície de 1.119 metres quadrats.

PalmaManacor ha posat en marxa el nou dipòsit municipal de vehicles. L'Ajuntament ha informat que la instal·lació, que s'ubica en uns terrenys situats a la carretera que uneix Manacor i Felanitx i que té capacitat per a 50 cotxes, es controlarà amb vuit càmeres de videovigilància.

El Consistori ha subratllat que amb aquesta nova instal·lació es permetrà buidar la planta de l'aparcament subterrani de la plaça de Sant Jaume que es feia servir els darrers anys per als vehicles custodiats. Així, el petit dipòsit de les dependències de la Policia Local es destinarà als vehicles retirats de la via pública per un breu termini (cotxes mal aparcats o retirats per la grua), mentre que el nou dipòsit es destinarà als cotxes abandonats o custodiats per les autoritats judicials i que fan preveure una llarga estada.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assenyalat que amb aquesta instal·lació es "posa ordre" al problema dels cotxes abandonats. "Tenim molta demanda i poc espai, i per això, ara els cotxes estaven al carrer. Els vehicles molestaven i fins i tot eren un perill, però ara s'aniran retirant i per això podrem garantir un millor ús de l'espai públic", ha dit Oliver.

Segons ha apuntat l'Ajuntament, la Policia Local de Manacor té localitzats una cinquantena de vehicles a tot el municipi. El Consistori ha recalcat que la posada en marxa del nou dipòsit coincideix amb la nova Ordenança municipal de retirada de vehicles, aprovada el mes de setembre i que "per primera vegada regula aquesta problemàtica al municipi". El cap de la Policia Local, Manel Prieto, ha explicat que "l'actuació que s'ha començat a fer de manera més urgent ha estat retirar del carrer aquells vehicles que podien suposar un perill i traslladar-los a les noves instal·lacions".

stats