Part Forana 11/05/2022

Manacor destina 100.000 euros al teixit esportiu del municipi

L'objectiu del Consistori és promoure i facilitar l'accés a l'esport de competició i a la seva pràctica

ARA Balears
1 min
El delegat d'Esports, Artur Aguiló, acompanyat de la tècnica d'Esports, Bàrbara Bover, durant la presentació

PalmaL'Ajuntament de Manacor ha presentat aquest dimarts una convocatòria pública de subvencions de 100.000 euros als individus i entitats esportives de Manacor. L'objectiu d'aquests ajuts és promoure i facilitar l'accés a l'esport de competició i a la seva pràctica individual i col·lectiva, així com fomentar la realització d'activitats per part de les entitats esportives, explica el Consistori en una nota.

Se'n poden beneficiar les entitats, clubs i associacions esportives sense ànim de lucre amb domicili fiscal i social al municipi, així com les persones físiques amb llicència federativa vident i residència a Manacor, que participin en competicions esportives d'àmbit estatal o internacional.

Les activitats que se subvencionaran hauran hagut de dur-se a terme entre l'1 de juliol de 2021 i el 31 de desembre de 2022. Aquests ajuts contemplen quatre línies: les escoles d'iniciació esportiva (20.000 euros), l'esport federat col·lectiu i individual (50.000 euros), esportistes individuals residents al municipi o que pertanyen a clubs locals i surten a competir fora de l'illa (10.000 euros) i els esdeveniments esportius especials (20.000 euros).

stats