Part Forana 11/05/2021

Manacor crea una nova eina per potenciar l'emprenedoria

L'Ajuntament ofereix un servei per a tots els empresaris i les noves empreses

ARA Balears
1 min
Presentació del Punt d'Atenció a l'Emprenedor de l'Ajuntament de Manacor

PalmaL'Ajuntament de Manacor ha creat el Punt d'Atenció a l'Emprenedor amb l'objectiu potenciar l'emprenedoria i facilitat tots els tràmits administratius per a la constitució de les noves empreses. Un dels aspectes més innovadors d'aquest nou projecte és que el consistori ofereix de manera gratuïta la constitució d'empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica.

Segons ha informat l'Ajuntament de Manacor a través d'un comunicat, el servei també proporciona informació sobre aspectes legals, fiscals i comptables, entre d'altres. El Punt d'Atenció a l'Emprenedor no només ofereix serveis a noves empreses per ser creades, sinó que també ofereix ajudes a empreses ja existents. El consistori ha explicat que els empresaris del municipi tindran, a partir d'ara, accés a serveis d'informació, tramitació de documentació, assessorament, suport, formació i suport en finançament empresarial.

Totes les gestions es poden dur a terme telemàticament per tal d'afegir agilitat en el procés i evitar que els emprenedors s'hagin de desplaçar reiteradament al punt per dur a terme les gestions necessàries.

La delegada de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Manacor, Núria Hinojosa, ha destacat les virtuts d'aquest nou projecte i l'ha presentat com una eina que facilitaria les coses als emprenedors en l'àmbit administratiu i econòmic. "Fins avui els ciutadans havien d'acudir a gestories o assessories privades per poder fer molts d'aquests tràmits. Ara tenen aquest recurs sense cap cost econòmic".

stats