Part Forana 13/05/2020

Manacor aposta per l'escolarització en línia durant el confinament

L'Ajuntament ha presentat un portal web amb l’objectiu de facilitar el procés

Ara Balears
1 min
Imatge d'una classe de primària de les Illes

PalmaL'Ajuntament de Manacor ha presentat un portal web on es durà a terme el procés d'escolarització als centres educatius del municipi durant l'estat d'alarma. Segons ha informat el Consistori, a través d'una nota de premsa, l'objectiu de l'escolarització en línia és facilitar el procés als pares i mares durant el confinament.

En el comunicat, l'Ajuntament de Manacor informava que a causa de la situació actual els centres educatius del municipi no podran dur a terme jornades de portes obertes presencials. Així, el Departament d’Educació de l'Ajuntament de Manacor ha decidit crear 'Tria el teu centre' (https://triaelteucentre.cat/), un portal web on es pot veure el mapa escolar del municipi i dur a terme el procés d’admissió de l’alumnat.

El portal web s’ha duit a terme a partir de la feina i coordinació de tots els centres d’Educació Infantil i Primària, que han apostat per crear un portal web en el qual, amb un sol clic, la ciutadania tingués accés a tota l’oferta educativa disponible al municipi. Així, a la web s’hi pot trobar informació de cada centre: presentació, enllaços web, projecte educatiu o les passes per fer el procés d’escolarització, conformant així una radiografia de l’oferta educativa de Manacor.

Segons el regidor d’Educació, Mateu Marcé, "cream una web centrada en el municipi amb l’objectiu de facilitar a les famílies el procés d'escolarització". A més, "totes les famílies que duguin a terme el procés per primera vegada rebran una carta amb tota la informació necessària", ha sentenciat.

stats