Part Forana 18/06/2021

Mallorca té 524 hotels oberts, 69 més que fa una setmana

A mitjan juny la taxa d'obertura se situa en un 63,2%.

ARA Balears
1 min
188 hotels de Mallorca ja han obert.

PalmaMallorca ja té 524 hotels operatius, 69 més que fa una setmana, segons ha informat la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (Fehm) en una nota. D'aquesta manera, a mitjan juny, la taxa d'obertura se situa en un 63,2%. Segons recull Europa Press, les zones que aquesta darrera setmana han incorporat més altes són: Peguera (13 hotels), Platja de Palma (9 hotels), Palma (7 hotels), Can Picafort (6 hotels), Capdepera (5 hotels), Pollença (5 hotels) i Platja de Muro (4 hotels) són les zones que han incorporat més altes aquesta darrera setmana.

La FEHM ha apuntat que encara falta molt per una "obertura total per zones", excepte en els casos de Sóller i els agroturismes, que estan operatius al 100% des de la setmana passada. Per darrere aquesta tendència se situa Cala Moreia, Illetes, Portocolom, Portals Nous i Platja de Muro.

L'obertura d'aquests 69 nous establiments han suposat un increment del 9% en el nombre de places d'allotjament operatives. Aquest augment equival al 60,06% del total de la planta hotelera de la Fehm.

stats