Part Forana 06/05/2019

Magdalena Perelló torna a encapçalar la candidatura de MÉS per Llubí

Valora de manera positiva el pacte amb El Pi i Feina per Llubí

Ara Balears
2 min
Margalida Perelló, a la dreta de Bel Busquets

LlubíEl nou espai sociocultural de Sa Farinera, a Llubí, ha acollit la presentació de la candidatura de MÉS per Llubí per a les properes eleccions municipals. L'actual batlessa, Magdalena Perelló, encapçala la llista ecosobiranista, que inclou 18 persones.

Magdalena Perelló ha destacat la intensa tasca feta aquesta legislatura, així com els nous equipaments i serveis que s'han creat al municipi. En aquest sentit, ha volgut remarcar "el bon funcionament i la cohesió del pacte de govern entre MÉS, El Pi i Feina per Llubí, i la importància de saber consensuar la gestió de govern durant els darrers quatre anys".

A més d'agrair a tot el seu equip i als socis de govern la tasca feta aquests darrers anys, Perelló ha destacat "el significatiu canvi iniciat a Llubí des de la participació, la consulta i el compromís conjunt", i ha defensat les polítiques desenvolupades i els principals projectes i inversions.

La presentació de la candidatura omplí en nou espai sociocultural del poble.

No obstant això, ha afirmat que "aquest canvi tot just ha començat, s'ha de refermar i ara fa falta treballar intensament per acabar alguns projectes com l'escoleta municipal, millorar molts equipaments i impulsar noves iniciatives".

La batlessa ha animat la gent a donar suport al municipalisme progressista i ecosobiranista "com la millor fórmula per afrontar amb seny i serenor un escenari polític cada cop més radicalitzat per la dreta i l'extrema dreta i el millor camí per aconseguir el benestar i la qualitat de vida que mereixen els llubiners i llubineres".

MÉS (4) ha governat el darrers quatre anys amb el suport d'El Pi (2) i Feina per Llubí (1). A les eleccions del proper 26 de maig El Pi no es presenta i, en canvi, sí que ho fa per primera vegada Ciutadans. Feina per Llubí i el PP completaran la graella de la cursa per la batlia de Llubí.

stats